Quick shop

Type at least 1 character to search
Înapoi sus
Termeni și Condiții
/ Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

Prin utilizarea magazinului online „www.uspack.com”, utilizatorii consimt să respecte termenii și condițiile prezentate în continuare, precum și legislația aplicabilă în România.

Site-ul „www.uspack.com” își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile de utilizare prin actualizarea prezentului site, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toți utilizatorii.

1. Prețul produselor

Ne rezervăm dreptul de a efectua ajustări, dacă este necesar, datorită fluctuațiilor valutare, materiilor prime sau creșterilor din fabrică. Cu excepția cazului în care se prevede altfel, toate prețurile includ taxa pe valoarea adăugată la cursul curent.

2. Modalități de plată

Plata la livrare: produsele pot fi achitate direct la livrare.

Plata prin transfer bancar: se efectuează în contul bancar al companiei în urma generării facturii proforme, indicând în descrierea tranzacției și numele facturii sau al comenzii pentru care este efectuată plata.

Plata online, folosind cardul bancar:

Compania Urspack acceptă plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, asigurând condiții de deplină siguranță. Sunt acceptate atât carduri emise sub siglele VISA cât și MASTERCARD.

3. Livrarea produselor

Termenele și datele de livrare sunt date cu bună credință, dar nu fac obiectul niciunei garanții sau condiții, iar termenul de livrare nu va fi esențialul contractului. În ceea ce privește livrarea produselor, colaborăm cu societăți specializate în domeniul transporturilor. Clienții vor intra în posesia produselor în termen de până la 72 de ore de la recepționarea plății, în condițiile zilelor lucrătoare.

4. Garanția produselor

4.1. Eventualele reclamații trebuie notificate în scris companiei în termen de 3 zile de la data livrării.

4.2. Compania Urspack nu va avea nicio răspundere în cazul în care defectul rezultă din daune sau utilizare necorespunzătoare, neglijență din partea clientului sau a oricărui terț sau nerespectarea instrucțiunilor companiei.

4.3. Produsele brand-ului Urspack pot fi returnate în termen de 30 de zile. În ceea ce privește produsele cu design personalizat, acestea pot fi returnate doar în cazul în care prezintă erori de producție.

5. Lege aplicabilă

Aceste condiții sunt reglementate și interpretate în conformitate cu legislația română, iar părțile recunosc jurisdicția exclusivă a curților judecătorești din România.

Ambalaje biodegradabile – Este timpul să alegi bio!

Instagram
Adresă

Str. 22 Decembrie, Nr. 10, Com. Bosanci, Jud. Suceava, 727045, România

Urmărește-ne
X